lauantai 11. toukokuuta 2013

Kesän lämpöä

Mikä iiiiiihana kesäpäivä! Tänään taisi olla noin 23 astetta lämmintä, oli aurinkoista, kaunista ja leppoisaa. Tarkoitus oli kirjoittaa opinnäytetyötä jossain välissä tänään, mutta eihän siitä mitään tullut. Vauvauinnin jälkeen sammahdin tyystin ja ulkona oli niin ihanaa, että keksittiin perheen kanssa yhtä sun toista sijaistoimintoa. Meillä on niin mukavia naapureitakin, että kun vain pistää nenän ulos niin johan sitä löytää itsensä viihtymästä seurassa.

Lapsi oli onnessaan ja ihmeissään laajentuvasta maailmastaan. Tänään hän sai nimittäin kengät jalkaansa ihan ensimmäistä kertaa! Hän teputteli paljain jaloin taaperokärryllä sisällä niin hienosti, että sai kengät kokeiluun. Ensin meinasi kompastua kenkiinsä, mutta alkoi nopeasti nostella jalkoja ylemmäs ja homma lähti sujumaan. Lähdimme sitten kierrokselle talon ympäri ja lapsi taapersi koko neljän asunnon rivitalon ja tontin ympäri. Hurja matka noin pienelle! Takapihallakin oli kiva hengailla. Kyllä tämä kesätunnelma on niin ihanaa myös lapsen mielestä!

Onnellinen maailmanvalloittaja. Maailmanhistorian pikkujättiläinen on tosin melko painavaa kannettavaa näin pienille harteille...

Serkuilta perityt hienot kengät istuivat ilmeisesti hyvin jalkaan, kun ei tullut valitusta

Takapihan laatikosta löytynyt edellisen pikkuasukkaan kauhakuormuri oli hitti!

Takapihan kasvisto on meille vielä arvoitus. Löytyy ainakin valkovuokkoja, narsisseja, liljoja, tulppaaneita...

...ilmeisesti kevätesikoita...

...raparperia...

...mutta mitäköhän nämä siniset mahtavat olla?

Touhukkaan päivän liikuttava hetki oli, kun lapsi illalla halusi syliin ja lussutti tissiä äitiin kiinni liimaantuneena, läheisyydenkipeänä pikkuvauvana ainakin 15 minuuttia. Läheisyystankkaus olikin tarpeen sekä lapselle että äidille, kun on ollut niin paljon muuta kiirettä.

Onnellista huomista äitienpäivää kaikille äideille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!